Ua En Ru
+38 (096) 99 339 99
Замовити столик
0
Ламб Роган Джош (Кашмир)
Ламб Роган Джош (Кашмир)

Вважається, що в Індії не їдять м'яса тварин, проте це не так – кашмірський Ламб Роган Джош це доводить. Набір рідкісних приправ на зразок асафетиди і фенхеля робить смак ягняти незрівнянним.

В кошик
395.00 грн
Ламб Каррі (Пенджаб)
Ламб Каррі (Пенджаб)

Каррі – національний символ Індії, і ви не можете вважати себе знавцем місцевої кухні, не покуштувавши його. Ламб Каррі переверне ваші уявлення про соус до м'яса – помідори, цибуля, вершки і кеш’ю створюють вкрай незвичайний смак.

В кошик
395.00 грн
Маттон Масала ( Пенджаб)
Маттон Масала ( Пенджаб)

Пенджабський Маттон Масала об'єднує в своєму складі суто індійську тягу до спецій і баранини – друга завдяки першим розкриває весь свій смак. Додавання цибулі, часнику і імбиру робить блюдо вогненним.

В кошик
450.00 грн
Аллу Палак
Аллу Палак

Аллу Палак нашій людині може здатися дуже простим, адже це повсякденна індійська веганська закуска. Помідори, цибуля і картопля набувають незвичайних смакових ноток завдяки свіжому шпинату.

В кошик
295.00 грн
Аллу Гобі Маттер
Аллу Гобі Маттер

Аллу Гобі Маттер – оригінальний індійський погляд на приготування і подачу картоплі. Коренеплід в цій страві сусідить із цвітною капустою і зеленим горошком в цибульному соусі – це не схоже ні на що з того, що ви пробували.

В кошик
250.00 грн
Даал Тадка
Даал Тадка

Для більшості наших співвітчизників сочевиця – рідкість, а для індійців – повсякденна норма. Даал Тадка – це сочевиця в томатно-цибульному соусі, скуштувавши, ви полюбите її всією душею.

В кошик
295.00 грн
Бінді Масала
Бінді Масала

Знайомлячись з маловідомою кухнею далеких країн, гурман завжди розраховує скуштувати не просто незвичайні нові поєднання, а незнайомі продукти. Якщо це про вас, скуштуйте Бінді Масала на основі свіжої бамії.

В кошик
295.00 грн
Алу Томатос
Алу Томатос

Картоплею і помідорами нашу людини не здивувати, але індійцям вдасться домогтися такого ефекту, якщо ви спробуєте Алу Томатос. Це незвичайна картопля – її готують в кислуватому-томатному соусі, а подають зі свіжими томатами.

В кошик
295.00 грн
Праун Масала
Праун Масала

Індія з усіх боків омивається морем, тому морепродукти дуже важливі в її кухні. Праун Масала – гордість Індії і справжній делікатес, адже це креветки або краб, що подаються з кокосовою стружкою.

В кошик
695.00 грн
Фіш Масала
Фіш Масала

Індійське бачення риби втілилося в страві під назвою Фіш Масала – головний інгредієнт приготований в гострому томатному соусі з додаванням прянощів. Це незабутньо – такої риби ви точно не їли ніколи.

В кошик
650.00 грн
Баттер Чікен (Пенджаб и Дели)
Баттер Чікен (Пенджаб и Дели)

Курку прийнято вважати головним м'ясом індійської кухні, а пенджабський Баттер Чікен годиться на роль зразка. Ніжна м'якоть, вимочена в томатно-вершковому соусі, готується в традиційному тандурі.

В кошик
295.00 грн
Кадай Чікен (Пенджаб)
Кадай Чікен (Пенджаб)

Кадай Чікен повністю відповідає стереотипам про те, що індійська кухня багато в чому обертається навколо гострої курятини. Інша справа, що це кращий з можливих прикладів, який перевершує будь-які очікування.

В кошик
295.00 грн
Стім Райс
Стім Райс

Рис басматі входить в число ключових інгредієнтів більшості східних кухонь, і індійська - не виняток. Стім Райс – це простий басматі на пару, але він вкрай мало схожий на звичну для нас рисову кашу.

В кошик
80.00 грн
Веджетейбл Біріані
Веджетейбл Біріані

Ми звикли, що плов немислимий без м'яса, але індуси, серед яких багато вегетаріанців, з цим не погодяться. Веджетейбл Біріані доведе вам, що рис з овочами і приправами не гірший, ніж з м'ясом.

В кошик
275.00 грн
Тандурі Роті
Тандурі Роті

Неможливо знайомитися з індійською кухнею, не скуштувавши Тандурі Роті – пісного коржа, випеченого в тандурі. Його не назвеш делікатесом, але без нього багато індійських страв не розкривають свого смаку.

В кошик
35.00 грн
Панір Кулчу
Панір Кулчу

Панір Кулчу – оригінальний коржик з пшеничного борошна, в товщі якого можна відшукати начинку з сиру, цибулі та зеленого чим. Це яскравий приклад того, що навіть аналог хліба з далекої Індії може бути екзотичним делікатесом.

В кошик
65.00 грн
Міссі Роті
Міссі Роті

Міссі Роті – відмінний варіант знайомства з індійською культурою, адже це повсякденний перекус середнього небагатого індійця. Нехай це і недорого, та все одно смачно, а головне – небанально.

В кошик
85.00 грн